big group, big fun
- groepen kunnen 7 op 7 boeken -
bruisend brugge
- ONTDEK DE HOTSPOTS VAN BRUGGE -

TEAMBUILDING

Grote groepen zoals verenigingen, bedrijven, families, vriendengroepen, etc… kunnen 7 op 7 bij ons terecht. Niets leuker dan een teambuilding op maat om je collega’s, vrienden of familie écht te leren kennen. Wie is het masterbrein? Wie is de creatieveling? Wie houdt het snel voor bekeken en wie bijt zijn tanden in de koek? Team up of zet je baas een hak!

Op deze pagina zie je enkele mogelijke formules, maar drop ons gerust een mailtje indien u een specifieke game of escape room wil boeken. Alles is mogelijk!

YOUR COMPANY IS

the elemination game

Squid Game meets Hunger Games

90 min

Ontdek The Elimination Game, dit is geen gewone escape room maar een ultieme escape room voor grote groepen en teambuilding! Beleef 90 minuten vol spanning en teamwork, waarbij jullie in subgroepen tegen elkaar strijden in een bloedstollende afvalrace.

De huidige samenleving bestaat uit de extreem armen en de extreem rijken, ook wel bekend als ‘De Elite’. Deze show is bedacht door de elite om de kloof tussen arm en rijk te overbruggen. Slechts een paar gelukkigen worden ingeloot om mee te doen aan de show. Tijdens de show strijden teams tegen elkaar in verschillende uitdagingen, elk gebaseerd op een ander type intelligentie. De winnaar van de show ontvangt een bijzondere prijs en treedt toe tot de elite.

Tijdens het spel zorgt onze supervisor, genaamd Momo, voor een eerlijk spelverloop.

Moge het beste team winnen!

12 – 24 pers. / 25€ p.p.

CASA DE PAPEL

Van Tokio tot Nairobi

120 min

Deze Escape Game is gebaseerd op de populaire Netflix serie ‘La Casa de Papel’. Werk goed samen en ontrafel de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Het spel speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden. Door Virtual Reality te combineren met raadsels is een goede samenwerking vereist. Jullie spelen het spel allemaal tegelijk, let daarom extra goed op je tegenspeler.

Let op: Roep de antwoorden niet te luid, de concurrenten luisteren mee!

8 – 30 pers. / 25€ p.p.

bal masqué

Ontrafel het mysterie van het gemaskerd bal en ga aan de haal met de enige échte Gouden Magnumfles!

60 -90 min

In de gouden eeuw (15de-16de eeuw) werd Brugge herkend als bekende havenstad en kreeg het de bijnaam ‘La Petite Venise Du Nord’. Tijdens deze periode werden er jaarlijkse bijeenkomsten georganiseerd in het welbekende Brugse Prinsenhof. Deze evenementen waren enkel en alleen toegankelijk voor de grootste en meest invloedrijke handelaars uit Noord- en West-Europa. Dit jaar is een jubileumeditie, waarbij deze 25ste editie dan ook gevierd wordt met een groot gemaskerd bal én de aanwezigheid van een zeer speciaal attribuut: de Gouden Magnumfles! Deze fles, die al enkele decennia verborgen lag, heeft een torenhoge marktwaarde. Elke handelaar was op de hoogte van deze speciale fles, maar niemand had deze ooit, met eigen ogen, mogen aanschouwen… Tot vandaag! Heden wordt deze unieke fles tentoongesteld op dit gemaskerd bal (Bal Masqué) en wie het slim speelt, wint deze fles en mag ze mee naar huis nemen! De Magnumfles wordt namelijk geschonken aan de meest handige, snuggere, polyvalente, allesomvattende handelaar die het raadsel van dit gemaskerd bal weet te achterhalen. Zijn jullie er klaar voor?

 

7 – 12 pers. / 25€ p.p.

the great christmas challenge

Een boodschap van de kerstman.

120 min

The Great Christmas Challenge is een uitdagende mix van competitie en teambuilding! Geen suffe vragen maar active opdrachten waarbij al jullie zintuigen worden getest. Welk team werkt het beste samen en weet als eerste de kerstboodschap van de Kerstman te ontrafelen?

Dit spel bevat een resem puzzels en vragen waarbij je je collega’s op een hilarische manier beter leert kennen. Een ervaren presentator loodst je doorheen de weetjes en praktische opdrachten. Maar er is meer: geniet van de snoepjes die de kerstman meegebracht heeft en sip zijn lekkere kerstcocktail weg. Mmmmmmm!!!

Als ‘kerst’ op de taart krijgt iedereen nog een leuk aandenken mee.Waar wacht je nog op? Team up!”

8 – 24 pers. / 25€ p.p.

from russia with love

Previous
Next

Brugge ontdekken

150 min

Beleef een waanzinnig avontuur langs de mooiste plekjes van Brugge!

 

Op zoek naar iets nieuws? Vol teambuilding, avontuur en sensatie? Speel dan onze Augmented Reality Citygame: From Russia with love en stap in een wereld vol intrige, spionage en geheime codes!

From Russia With Love is een kruising tussen een escape room en een speurtocht waarbij jullie, gewapend met een koffer vol gadgets, worden uitgekozen om de geheime codes te ontcijferen die Russische dubbelspion Skripal in de stad heeft achtergelaten. Vind uit wat de Russische regering van plan is voordat het te laat is! Maar PAS OP! Niemand is te vertrouwen! Strijd met meerdere teams tegen elkaar: Saboteer, speel vals en battle tegen elkaar om uiteindelijk het allerbeste spionnenteam van de wereld te worden! Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

8 – 40 pers. / prijs op aanvraag

la casa de dinero

casa de dinero ar city game

AR City Game van El Professor

120 min

La Casa de Dinero is een superspannende AR City Game en een spin-off van de Netflix serie La Casa de Papel. Opnieuw neemt El Professor de leiding over het team en begeleidt hij jullie om de overval op de Rijksmunt tot een goed einde te brengen. Het is cruciaal dat jullie geen fouten maken want de politie staat stand-by en houdt alles in de gaten. Samen werk je aan een waterdicht plan om veilig in én – met de buit –  uit de bank te komen. Om de sterkte van het team te onderzoeken, heeft El Professor enkele vragen opgelijst en deze in de stad verborgen. Beantwoord al de vragen en bewijs dat jullie het beste team zijn om de overval te plegen. Bella Ciao!

8 – 30 pers. / 25€ p.p.