big group, big fun
- groepen kunnen 7 op 7 boeken -
bruisend brugge
- ONTDEK DE HOTSPOTS VAN BRUGGE -

TEAMBUILDING

Grote groepen zoals verenigingen, bedrijven, families, vriendengroepen, etc… kunnen 7 op 7 bij ons terecht. Niets leuker dan een teambuilding op maat om je collega’s, vrienden of familie écht te leren kennen. Wie is het masterbrein? Wie is de creatieveling? Wie houdt het snel voor bekeken en wie bijt zijn tanden in de koek? Team up of zet je baas een hak!

Op deze pagina zie je enkele mogelijke formules, maar drop ons gerust een mailtje indien u een specifieke game of escape room wil boeken. Alles is mogelijk!

YOUR COMPANY IS

the great christmas challenge

Een boodschap van de kerstman.

120 min

The Great Christmas Challenge is een uitdagende mix van competitie en teambuilding! Geen suffe vragen maar active opdrachten waarbij al jullie zintuigen worden getest. Welk team werkt het beste samen en weet als eerste de kerstboodschap van de Kerstman te ontrafelen?

Dit spel bevat een resem puzzels en vragen waarbij je je collega’s op een hilarische manier beter leert kennen. Een ervaren presentator loodst je doorheen de weetjes en praktische opdrachten. Maar er is meer: geniet van de snoepjes die de kerstman meegebracht heeft en sip zijn lekkere kerstcocktail weg. Mmmmmmm!!!

Als ‘kerst’ op de taart krijgt iedereen nog een leuk aandenken mee.Waar wacht je nog op? Team up!”

8 – 32 pers. / 25€ p.p.

CASA DE PAPEL

Previous
Next

Van Tokio tot Nairobi

120 min

Deze Escape Game is gebaseerd op de populaire Netflix serie ‘La Casa de Papel’. Werk goed samen en ontrafel de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Het spel speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden. Door Virtual Reality te combineren met raadsels is een goede samenwerking vereist. Jullie spelen het spel allemaal tegelijk, let daarom extra goed op je tegenspeler.

Let op: Roep de antwoorden niet te luid, de concurrenten luisteren mee!

8 – 36 pers. / 25€ p.p.

from russia with love

Previous
Next

Brugge ontdekken

150 min

Beleef een waanzinnig avontuur langs de mooiste plekjes van Brugge!

 

Op zoek naar iets nieuws? Vol teambuilding, avontuur en sensatie? Speel dan onze Augmented Reality Citygame: From Russia with love en stap in een wereld vol intrige, spionage en geheime codes!

From Russia With Love is een kruising tussen een escape room en een speurtocht waarbij jullie, gewapend met een koffer vol gadgets, worden uitgekozen om de geheime codes te ontcijferen die Russische dubbelspion Skripal in de stad heeft achtergelaten. Vind uit wat de Russische regering van plan is voordat het te laat is! Maar PAS OP! Niemand is te vertrouwen! Strijd met meerdere teams tegen elkaar: Saboteer, speel vals en battle tegen elkaar om uiteindelijk het allerbeste spionnenteam van de wereld te worden! Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

6-60 pers. / prijs op aanvraag