brouwerij zotmans

Previous
Next

Vloeibaar goud

60 min

Zijn jullie klaar om in te breken in Brugge’s best beveiligde kluis? In deze unieke ervaring vormen jullie een team van inbrekers die gaan proberen het originele recept te stelen van het Zotmans bier, het bekendste en grootste exportproduct van Brugge. Jullie infiltreren het familiehuis van de Zotmans familie, waar jullie de beveiliger moeten omzeilen, de beveiligingssystemen uitschakelen en vervolgens het recept ontvreemden.

3 pers. / 30€ p.p.

4 pers. / 25€ p.p.

5 pers. / 25€ p.p.

6 pers. / 25€ p.p.

biogenum

Previous
Next

Genetische manipulatie

60 min

Als onderzoeksteam gaan jullie proberen één van de grootste mysteries van Brugge te ontrafelen.

Het medische bedrijf Biogenum is opgericht om burgers te voorzien van kwalitatief geneeskundig onderzoek. De laatste weken spelen er bij omwonenden de geruchten op dat er experimenten worden gedaan.

 

Rond het bedrijf hangt tot op de dag van vandaag een verzameling aan mysteries. Het onderzoek gebeurt overigens volledig onofficieel; na sluitingstijd gaan jullie het gebouw in het geheim binnen.

3 pers. / 30€ p.p.

4 pers. / 25€ p.p.

5 pers. / 25€ p.p.

6 pers. / 25€ p.p.

THE HANGOVER (18+)

De heetste Stripclub van Brugge

60 MIN

Een vriend(in) is al weken vermist. De politie is radeloos en heeft geen enkel spoor ontdekt dat kan leiden naar de vindplaats. Daarom hebben jullie zelf het recht maar in handen genomen en een privédetective ingeschakeld. Deze detective heeft ontdekt dat jullie vriend(in) vaak in de Stripclub ‘The HANGOVER’ gezien is. Hij heeft de club bezocht en heeft een aantal verdachten ondervraagd. Helaas heeft de detective niet veel kunnen ontdekken. Nu wordt het tijd om zelf op pad te gaan! Zoek uit waar jullie vriend(in) zich bevindt en probeer te achterhalen wat er in de stripclub is gebeurd.

De heetste escape room van Brugge, waar kinderen uiteraard beter niet gezien kunnen worden ! Peepshows, seksspeeltjes en natuurlijk paaldansacts en lapdances in Virtual Reality.

The Hangover is een VR escape game voor 18 +.

4 – 6 pers. / 25€ p.p.

bal masqué

bal masqué escape room

Ontrafel het mysterie van het gemaskerd bal en ga aan de haal met de enige échte Gouden Magnumfles!

60 - 90 min

In de gouden eeuw (15de-16de eeuw) werd Brugge herkend als bekende havenstad en kreeg het de bijnaam ‘La Petite Venise Du Nord’. Tijdens deze periode werden er jaarlijkse bijeenkomsten georganiseerd in het welbekende Brugse Prinsenhof. Deze evenementen waren enkel en alleen toegankelijk voor de grootste en meest invloedrijke handelaars uit Noord- en West-Europa. Dit jaar is een jubileumeditie, waarbij deze 25ste editie dan ook gevierd wordt met een groot gemaskerd bal én de aanwezigheid van een zeer speciaal attribuut: de Gouden Magnumfles! Deze fles, die al enkele decennia verborgen lag, heeft een torenhoge marktwaarde. Elke handelaar was op de hoogte van deze speciale fles, maar niemand had deze ooit, met eigen ogen, mogen aanschouwen… Tot vandaag! Heden wordt deze unieke fles tentoongesteld op dit gemaskerd bal (Bal Masqué) en wie het slim speelt, wint deze fles en mag ze mee naar huis nemen! De Magnumfles wordt namelijk geschonken aan de meest handige, snuggere, polyvalente, allesomvattende handelaar die het raadsel van dit gemaskerd bal weet te achterhalen. Zijn jullie er klaar voor?

 

 

7 – 12 pers. / 25€ p.p.